Obrenovac, 07.07.2020

STIŽE NASTAVAK PRIČE O IGRAČKAMA (VIDEO)


Izvor: Blic,Lokalne novine | Obrenovac, 08.09.2019.
U domaćim bioskopima od 11. septembra

Foto:Promo/IMDb
Četvrti deo animiranog filma "Toy story" (Priča o igračkama) stiže u domaće bioskope 11. septembra a impresivnu glumačku ekipu u kojoj su Tom Henks i Tim Alen upotpunio je i Kijanu Rivs koji pozajmljuje glas liku Duke Caboom.

Vudi je uvek bio siguran u to koje je njegovo mesto u svetu i da je njegov glavni zadatak da čuva svoje dete, bez obzira da li je u pitanju Endi ili je to Boni. Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao deo zadatka, sebe proglasi otpatkom a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip.

Posle mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmenili su njenu nežnu, porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga.

Diznijev film će se kod nas prikazivati od 19. septembra (premijera je 11.) i u sinhronizovanoj verziji u kojoj glasove pozajmljuju Gordan Kičić, Milena Predić, Tamara Aleksić, Dragoljub Ljubičić Mićko, Dragan Vujić Vujke, Maja Odžaklijevska, Nada Blam...

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE