Obrenovac, 25.08.2019

VENOM JE STIGAO U SRBIJU


Izvor: Espreso.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 08.10.2018.
Dugoočekivani filmski spektakl prevazišao očekivanja

Foto:Promo
VENOM je konačno stigao i na redovnom je repertoaru svih domaćih bioskopa.

Con film Srbija u saradnji sa Školom stripa, ilustracije i koncept arta „Đorđe Lubačev“ iz Beograda organizovao je takmičenje pod nazivom „Mi smo Venom“ (#MismoVenom), koje je imalo za cilj da polaznici te škole predstave svoje viđenje poznatog glavnog junaka filma Venom.

Izložba radova i proglašenje pobednika su održani u okviru događaja Comic night u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center 4. oktobra. Pobednici su proglašeni u tri kategorije, najmlađi učesnik, najbolji rad i nagrada publike. Odluku o najboljem radu je doneo žiri u sastavu: Stevan Aleksić, scenograf-vizuelni umetnik, Aleksandra Garić, direktor marketinga bioskopa Cineplexx i Vera Nikolić, urednik glossy.rs.

Publika je nagradila Miloša Đorđevića, žiri se odlučio da je rad sa najboljim proporcijama, pozom i kolorisanjem delo Miloša Slavkovića. Dodeljene su i dve nagrade najmlađim učesnicima Bojanu Nešiću i Ognjenu Milojeviću (2009. godište).

U centralnoj radnji filma je Tom Hardi koji tumači lik novinara Edija Broka kojem se život promeni kada se uplete u istragu sumnjivih laboratorijskih testiranja na ljudima koja krenu po zlu. On i sam postaje deo laboratorijske priče, postaje Venom.

Brojni bioskopi u Srbiji radili su specijalne projekcije za film VENOM, sale su bile pune, aplauzi glasni,a publika vidno raspoložena jer je film prevazišao očekivanja i i publike i kritičara kod nas.

Od 4. oktobra film VENOM je na redovnom repertoaru svih bioskopa u 2D i 3D verziji.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE