Obrenovac, 17.06.2019

KRALJ PETAR PRVI DOBIO SVOJ SAJT


Izvor: Kurir.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 08.11.2018.
Evo gde se nalaze sve informacije o filmskom spektaklu!

Foto:Promo
Filmski spektakl "Kralj Petar Prvi" ima svoj sajt - kraljpetarprvi.rs. Na ovoj adresi, i to na ćirilici, možete da pronađete sve informacije o filmu, glumcima, sinopsisu, da pogledate sjajnu galeriju, tizer filma, kao i da vidite tačne datume projekcija u Beogradu, Srbiji i regionu.

Posebna sekcija "Rekli su o našem junaštvu", koju čine značajniji citati iz važnog istorijskog perioda srpskog naroda, obnoviće i dopuniti vaše znanje o bitkama i pobedama srpske vojske u Prvom svetskom ratu, njenim vojskovođama i borcima.

U skladu sa značajem celog projekta, producenti filma "Kralj Petar Prvi" i kod nas su doneli poslednji holivudski trend da sajt živi samostalno, a ne samo kao niša na sajtu producentske kuće. Sajt kraljpetarprvi.rs je moderno dizajniran, na šta odmah upućuje njegova naslovna strana sa interaktivno postavljenim plakatom.

Polako počinje odbrojavanje do 5. decembra, kada će biti održana premijera najvećeg ovogodišnjeg filmskog spektakla i priče o omiljenom srpskom kralju i najslavnijim danima srpske vojske, a do tada nas očekuje i promocija trejlera filma.

Neke istorijske knjige tvrde da je kralj Petar Prvi bio omiljeni vladar, ali mi kažemo da je definitivno vladar s najboljim sajtom!

Premijera filma "Kralj Petar Prvi" održaće se 5. decembra u Beogradu, u Sava centru, Kombank dvorani i Sinepleks Ušću, a nakon toga slede prikazivanja u bioskopima širom Srbije.

U godini proslave stogodišnjice pobede saveznika u Prvom svetskom ratu ovaj filmski spektakl vratiće u sećanje lik omiljenog srpskog kralja i sve pobede u kojima je predvodio herojsku srpsku vojsku, a umetnička snaga ovog filma skinuće patinu sa osećanja patriotizma i mladim generacijama objasniti pravo značenje ove reči.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE