Obrenovac, 22.08.2019

Anja Rupel i Zoran Predin 12. februara u Beogradu


Izvor: blic.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 09.02.2018.
Ulaznice za ovaj koncert koštaju 1.200, 1.500 i 1.800 dinara...

Foto:Promo
Zoran Predin i Lačni Franz će održati svoj akustični koncert pod nazivom “Akustični poljubac” u Velikoj sali Kolarčeve zadužbine u utorak 12. februara godine i za tu priliku gošÄ‡a će im biti Anja Rupel (Videosex). Tim povodom Anja i Zoran su snimili zajedničku video poruku u kojoj šalju poljupce za Beograd.

- Velika mi je čast nastupat u Kolarcu, koja je jedna od najakustičnihjih dvorana u regionu. U njoj sam izveo koncert Tragovi u sjeti s Matijom Dedićem i koncert Kosa boje srebra sa svojim quartetom. Koncert nosi ime Akustični poljubac, po poslednjem abumu Lačnog Franza i zbog blizine Valentinovog, praznika zaljubljenih. Odsviraćemo akustične verzije mojih najpoznatijih pesama uz nekoliko pesama grupe Videosex kojih noste čuli u živo već 30 godina, u duetu sa našom gošÄ‡om Anjom Rupe. Anja je potpuno zasluženo uzbudjivala mušku maštu u osamdesetima. Bila je uz Margiti Stefanović prava princeza Novog talasa. Još uvijek je vrlo šarmantna, sa glasom koji obara – rekao je Predin koji je pred ovaj nastup snimio i video poruku sa Anjom Rupel.

Inače, Anja Rupel će posle dugo vremena ponovo nastupiti u Beogradu. Videosex se raspao 1992. godine, a dve godine kasnije Anja je nastavila uspešnu solo karijeru. Na pitanje kako je reagovala kada je čula pesmu srpske punk grupe Goblini "Anja volim te" posvećenu njoj Anja je izajavila: “Bilo mi je drago, da smo sa Videosexom ostavili trag u muzici i da su pjesme ostale u memoriji i postale dio muzičke istorije. A ako Goblini vole mene, ja volim Gobline.”

Na pitanje šta trenutno radi Zoran Predin odgovara:

- Upravo sam završio snimanje albuma Zoran peva Arsena, ka kojem sam 12 Arsenovih prearanžirao u đipsi sving i snimio ih uz pratnju Damira Kukuruzovića i njegovih Đango grup. Matija je gost na klaviru u četiri pesme.

Ulaznice za ovaj koncert koštaju 1.200, 1.500 i 1.800 dinara.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE