Obrenovac, 02.07.2020

BRED PIT POTVRDIO TARANTINOV PLAN (VIDEO)


Izvor: Ravnododna.com,Lokalne novine | Obrenovac, 10.09.2019.
'Bilo jednom... u Holivudu' postaje mini serija

Foto:IMDb
Nedugo pošto je film “Bilo jednom…u Hollywoodu” ušao u bioskopske sale počele su da kruže glasine kako je originalna verzija snimljenog materijala mnogo duža i da je reditelj Kventin Tarantino skratio, kao i da će trenutni filmski hit zaživeti i kao mini serija na Netflixu.

Bred Pit je za New York Times izjavio da se ta ideja razmatra, jer je IndieWire još ranije pisao kako je Tarantino snimio “Bilo jednom…u Hollywoodu” u verziji koja traje 4 sata i 20 minuta, a verzija za bioskope je skraćena na, takođe ne baš kratkih 2 sata i 40 minuta. Čak se dogodilo da se neke scene iz trejlera ne nalaze i u samom filmu, uključujući trenutak u kojem Margo Robi kao ŠEron Tejs odlazi na plivanje i konverzacija između Tima Rota, Džejmsa Marsdena i Denija Stronga.

Bred Pit nije direktno rekao da će se “Bilo jednom…u Hollywoodu” naći u novom formatu, ali se to može protumačiti iz njegovih reči:

– To je skoro najbolje za oba sveta. Imate postojeće bioskopsko iskustvo, ali možete da dodate još sadržaja i od toga napravite seriju.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE