Obrenovac, 25.08.2019

'Izuzetno putovanje jednog fakira' u bioskopima (VIDEO)


Izvor: Espreso.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 11.09.2018.
Živopisna, avanturistička priča o mladom mađioničaru iz Mumbaija od 13. septembra u domaćim bioskopima

Foto:Promo
Film "Izuzetno putovanje jednog fakira" reditelja Kena Skota od 13. septembra biće na repertoaru domaćih bioskopa, najavio je distributer "Fame Solutions".

Živopisna, avanturistička priča o mladom mađioničaru iz Mumbaija i njegovoj avanturi po svetu, predstavlja publici na nov i specifičan način različite kulture, prelepe predele, nacionalno nasleđe različitih zemalja i sve to kroz priču o ljubavi, snovima, lepoti, zabavi, ističe distributer.

"Pre svega želim da ljudi uživaju u ovom filmu, jer to je prvenstveno zabava. Bio je to pravi izazov raditi sa glumcima iz različitih zemalja, kultura, ali i prava radost. Naročito sa Danušom, koji je snimio toliko filmova u Indiji. Na kraju svakog snimajućeg dana sedeli smo i pričali o filmu, njegovoj ulozi, ali i o različitim pristupima snimanju filma generalno", izjavio je reditelj.

Snimanje je, dodaje, bilo veoma kompleksno, ali im je bilo jako važno da snimaju u različitim zemljama kako bi preneli autentičnu atmosferu.

"Često je bilo veoma teško uklopiti sve, ali vredelo je. Svaka država koju su na svom putovanju protagonisti filma posetili, doprinela je priči, celokupnoj avanturi", rekao je Skot.

Nakon smrti majke, Adža, mudri ulični mađioničar iz Mumbaija, kreće na naobično putovanje kako bi pokušao da pronađe oca kog nikad nije upoznao.

Pronalazi ljubav u švedskoj prodavnici nameštaja u Parizu, nailazi na opasne situacije sa migrantima u Engleskoj, stiče slavu u Rimu, a proživljava i avanturu leteći balonom iznad Mediterana.

Film je snimljen prema bestseleru "Izuzetno putovanje jednog fakira" francuskog pisca Romana Puertolasa, koji je u Srbiji objavio "Vulkan".

Glavne uloge tumače Danuš, Berenis Bežo, Erin Morijarti i drugi.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE