Obrenovac, 28.05.2020

JEZIVI KLOVN JE PONOVO U GRADU (VIDEO)


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 12.05.2019.
Trejler za horor film 'To: poglavlje 2' je objavljen i zastrašujuć

Foto:Warner Bros
Trejler za nastavak horor filma "To: poglavlje 2" (It: Chapter Two) objavljen je u petak popodne, a samo je ta najava bila dovoljna da se gledaoci naježe.

U najavi vidimo sada odraslu Beverli, koju igra Džesika Čestejn (Molina igra, Interstelar), kako se vraća kući u kojoj je odrasla, samo da bi saznala da tu živi jedna od onih čudnih bakica od koje sve prolaze žmarci.

Običan razgovor veoma brzo postane napet i nelagodan. Drama eskalira kada jeziva bakica ode po kolače (jer jezive bake uvek imaju kolače u rerni), a Beverli primeti poznato lice iz cirkusa kako je gleda sa požutele slike.

I bakica je niko drugi nego  - Penivajz.

Nakon te scene, slede isečci iz filma u kojima vidimo kako članovi "Kluba gubitnika" izgledaju nakon 27 godina od radnje prvog dela "To". Odraslog Bilija glumi Džejms Mekavoj (Podeljen, X-men:Apokalipsa), Majka - Isaija Mustafa (Klinika), a Ričija - Bil Heder (Subotom veče uživo).

Trejler se završava sa devojčicom koja iz nekog razloga šeta po kanalizaciji, a Penivajzovo lice izleće iz mraka.

Prošlo je skoro dve godine od kako je "To" postao horor film sa najvećom zaradom u istoriji žanra, skinuvši sa prvog mesta "Isterivača đavola" nakon 44 godine.

Premijera ovog filma je u Americi zakazana za 6. septembar, što će reći da pred kraj leta sigurno stiže i u naše bioskope.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE