Obrenovac, 16.07.2019

DŽON TRAVOLTA KAO ČUVENI MAFIJAŠKI BOS... (VIDEO)


Izvor: Headliner.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 12.08.2018.
'Život i smrt Džona Gotija' u domaćim bioskopima od 30. avgusta

Foto:Promo
Film “Život i smrt Džona Gotija”, baziran na knjizi “U senci mog oca” Džona Gotija Džuniora, donosi priču o jednom od najpoznaitijih mafijaša u istoriji, koga tumači Džon Travolta.

U pitanju je biografska priča o italijansko-američkom lideru kriminalne porodice Gambino iz druge polovine prošlog veka.

Priču pripoveda Gotijev sin Džon Džunior, a radnja prati njegov život od detinjstva u siromaštvu do uspeha u podzemlju Njujorka.

Kevin Konoli potpisuje režiju ovog filma, dok su scenario napisali Lem Dobs i Lio Rosi. Pored Travolte, u filmu glumi i njegova supruga Keli Preston, a pojavljuju se još i Spenser Lofranko, Pruit Tejlor Vins, Stejsi Kič i mnogi drugi.

– Sarađujući blisko sa porodicom Goti, želeo sam da prikažem Džona Gotija što realnije moguće – kao dobrog, lošeg i opasnog. Mislim da film ne ulepšava nijedan aspekt njega kao kriminalca. Ali, u isto vreme, nadam se da sam pokazao i koliko je voleo svoju porodicu, kako je bio lojalan svojim ljudima i da je bio heroj među radničkom klasom koju je njegova organizacija štitila. Sada bolje razumem izreku – Čast među lopovima – objašnjava reditelj Kevin Konoli.

Dobitnik nagrade Grammy, muzičar Pitbull, radio je muzku za film. Osim što je debitovao kao filmski kompozitor, višestruko nagrađeni tekstopisac, muzički producent i pevač, takođe je napisao i izveo originalnu pesmu za odjavnu špicu filma.

Film “Život i smrt Džona Gotija” stiže u domaće bioskope 30. avgusta, a do tada pogledajte trejler…

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE