Obrenovac, 24.05.2019

EROS RAMACOTI KONAČNO U BEOGRADU


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 14.02.2019.
Slavni italijanski pop pevač nastupiće 24. septembra u beogradskoj Štark Areni

Foto:Getty Images
Slavni italijanski pop pevač Eros Ramacoti nastupiće u beogradskoj Štark Areni 24. septembra u okviru svetske turneje koja počinje 17. februara, najavila je Sara Đigante u ime "Charm Music Serbia", koja organizuje koncert.

Ramacoti je objavio album "Vita Ce N'e" u novembru prošle godine na italijanskom i španskom jeziku i bio je dostupan fanovima u 100 zemalja. Album čini 15 pesama, a među gostujućim izvođačima našla su se velika imena, kao što su Luis Fonsi, Helen Fišer i Alesija Kara.

"Eros Ramacoti će u okviru svoje svetske turneje održati 95 koncerata u 30 zemalja na pet kontinenata. Turneju počinje u Minhenu 17. februara. U Beograd dolazi na početku trećeg dela turneje. Ramacoti je insistirao da taj deo svetske turneje započne baš u Beogradu", kazala je Sara Đigante.

Ona nije mogla da kaže ko će biti njegov gost na koncertu u Beogradu, ali je otkrila da je reč o “velikoj pop zvezdi u Srbiji”.

Davide Skalmani, direktor Italijanskog instituta u Beogradu, rekao je da je Eros Ramacoti jedan od italijanskih umetnika koji je u pop muzici priznat u celom svetu.

“Radosni smo što će se njegov spektakularni koncert održati u Beogradu. Eros Ramacoti je ponos naše muzičke scene i njegov nastup u Beogradu je perfektan način da se proslavi 140 godina diplomatskih odnosa između Srbije i Italije", kazao je Skalmani.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE