Obrenovac, 02.07.2020

SERIJA 'JUŽNI VETAR' SLEDEĆE GODINE NA RTS-u


Izvor: RTS,Lokalne novine | Obrenovac, 15.09.2019.
Biković kaže da će nadmašiti film

Foto:IMDb
Filmsko ostvarenje "Južni vetar", reditelja Miloša Avramovića, obeležilo je 2018. godinu. Gledalo ga je više od milion ljudi, a do kraja oktobra očekuje se završetak snimanja televizijske serije "Južni vetar", kao i nastavak ostvarenja.

Jedna od zvezda Južnog vetra Miodrag Radonjić objašnjava da će se prvo nastavak filma pojaviti u bioskopima, nakon čega će početi i emitovanje serije na RTS-u.

- U seriji se radnja odigrava pet godina nakon dešavanja u prvom delu filma. Stvari su drugačije, naši likovi su se razvili. Ono što sam do sada video jeste da je materijal zaista ispao dobro i mislim da imamo jednu jako dobru seriju - ističe Radonjić.

Sve one gledaoce koji su zavoleli lik Petra Maraša u tumačenju Miloša Bikovića verovatno zanima šta on misli o filmu i koja su mu očekivanja od serije.

- To je film koji je doživeo i od publike i od kritičara vrlo pozitivne reakcije i zato se nadam da će ova serija koju radimo za RTS doživeti još veći uspeh, jer će nam dati više prostora da ispričamo priče o našim glavnim junacima - smatra Biković.

Prema njegovim rečima, ima deset epizoda potpuno novog materijala i sada već, pred kraj snimanja, kaže da je materijal izvrstan.

- Dobićemo jako kvalitetnu seriju, koja će možda i nadmašiti uspeh koji je film imao - ističe Biković, pozivajući gledaoce da prate seriju "Južni vetar".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE