Obrenovac, 16.07.2020

PREMIJERA NAJAVLJENA ZA 2021. GODINU


Izvor: City Magazine,Lokalne novine | Obrenovac, 17.08.2019.
Evo koga ćemo gledati u petom nastavku 'Indijane Džounsa'!

Foto:IMDb
Harison Ford je pre nekoliko nedelja napunio 77 godina, ali slavni glumac i dalje ne pokazuje znake da je manje zainteresovan za snimanje filmova.

Pre nekoliko godina smo ga gledali u nastavcima filmova koji su ga proslavili („Blejd Raner“ i „Ratovi zvezda“), a nedavno je objavljena vest da ćemo ga ponovo gledati u ulozi Indijane Džounsa.

Peti nastavak sage o najpoznatijem filmskom arheologu će početi da se snima aprila naredne godine, dok će film najverovatnije stići u svetske bioskope 9. jula 2021. Za režiserskim kormilom će se ponovo naći Stiven Spilberg koga očigledno nisu mnogo pogodile negativne reakcije na poslednje ostvarenje iz serijala, film Indijana Džouns i Kraljevstvo kristalne lobanje (2008).

Kada su se prvi put pojavile glasine o snimanju novog filma o popularnom filmskom junaku, Harison Ford je izjavio da ne postoji šansa da bilo ko drugi tumači Indijanu Džounsa osim njega i u šali dodao da mu je žao mladih glumaca kao što je Kris Pajn jer nikad neće biti u prilici da dobiju ovu ulogu. „Ja sam Indijana Džouns. Kad mene više ne bude, to je kraj ovog lika. Vrlo jednostavno“, rekao je Harison Ford u istom intervjuu.

Raduje nas entuzijazam ove legende Holivuda, ali se i dalje pitamo kako će uspeti da u osmoj deceniji svog života glumi lika koji najveći deo svog pojavaljivanja na filmu izbegava zamke, maše bičem, beži od neprijatelja i učestvuje u potrazi za antičkim artefaktima sa paranormalnim svojstvima. Živi bili pa videli…

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE