Obrenovac, 22.08.2019

ODUŠEVLJENJE SVETSKIH RAZMERA


Izvor: Novosti,Lokalne novine | Obrenovac, 18.10.2018.
Tom i Džeri se sele na veliko platno?

Foto:Printscreen
Studio Hana-Barbera nam je podario klasik o mačku i mišu koji se kolju do iznemoglosti, a "Warner Bros" sada želi da Tom i Džeri "ožive" na velikom platnu.

Variety javlja da bi hibrid igranog i animiranog filma mogao da počne sa snimanjem tokom 2019. godine, sa Timom Storijem u rediteljskoj stolici. Stori je poznat po filmovima "Fantastic Four" i nastavku "Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer", a snimao je i "Ride Along", kao i novog šafta, oko kojeg niko ne zna šta se dešava, prenosi portal "IGN".

Produkcija će, navodno, snimati stvarni svet dok će Tom i Džeri biti dodati animacijom - kombinacija koju smo videli u epskom filmu Who framed Roger Rabbit.

Mačor i miš neće imati glasove, već će se njihova interakcija umnogome svesti na fizičku komediju koja nam je dobro poznata iz crtaća. "Warner Bros." zapravo želi da testira mogućnost paralelnog rada ekipe "na terenu" i animatora, jer bi ovo u slučaju uspešnog eksperimenta postao samo prvi od brojnih hibrida koji su u planu.

Od tih drugih filmova jedino nam je poznat Space Jam 2, koji će ovaj put predvoditi Levron Džejms. Tu će se možda naći još i "Cat in the Hat", ali i novi Skubi Du sa Krisom Kolumbusom kao rediteljem (čovek iza prva dva filma "Sam u kući"). Skubi je viđen za premijeru početkom 2020. godine.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE