Obrenovac, 09.07.2020

DUŠKO DUGOUŠKO PONOVO U AKCIJI (VIDEO)


Izvor: CDM.me,Lokalne novine | Obrenovac, 19.06.2019.
Nove epizode kratkih crtaća uz koje smo odrastali

Foto:Printscreen
Vorner Bros je najavio prošlog juna da će objaviti novu seriju, sačinjenu od kratkih crtaća o Šašavoj družini (Looney Tunes), a gosti festivala u francuskom gradu Ansiju mogli su da vide prvi od tih šortija.

“Ples dinamita” prikazuje Duška Dugouška koji neumorno i ležerno diže u vazduh Elmera Daveža, dok ovaj pokušava da ulovi zeca. U međuvremenu je šorti objavljen na Jutjubu, te ga i ostala publika može pogledati.

Šašava družina pojaviće se sa još oko 1.000 minuta novog sadržaja koji će moći da se prati na raznim platformama. Svaki crtać biće dug od jednog do šest minuta. Planira se preko 200 šortija, od kojih je 20-30 već gotovo.

Njih će stvarati pre svega crtači – oni će osmisliti i priče, čime će uneti svoj stil u legendarne likove. Upravo je taj primat crtača učinio toliko popularne crtaće 1930-ih i 1940-ih godina.

U seriji će glasove junacima davati veterani Šašave družine – Erik Bauza (Duško Dugouško, Patak Dača, Marsovac Marvin, Pepe Le Tvor i Pera Detlić). Džef Bergman (Elemer Davež, Silvester, Petao Sofronije) i Bob Bergen (Gica Prasić).

Studio još uvek nije objavio kada će ovi crtaći biti gotovi.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE