Obrenovac, 24.08.2019

PRIČA ZA SVA VREMENA (VIDEO)


Izvor: Headliner.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 21.01.2019.
Diznijev 'Zvonar Bogorodičine crkve' dobija svoj igrani rimejk!

Foto:Promo
Kompanija Disney je, kako se čini, odlučna u tome da sve svoje animirane klasike unapredi igranim rimejkovima.

Posle “Aladina” i umalo “Kralja lavova” listi igranih rimejkova animiranih filmova pridružuje se i “Zvonar Bogorodičine crkve”.

“Zvonar” stiže u formi mjuzikla jednostavnog naziva “Hunchback”.

Disney je najavio da će priču na velike ekrane doneti dobitnik nagrade Tony, dramaturg Dejvid Henri Hvang, dok će kompozitor i tekstopisac filmske muzike biti oskarovci Alan Menken i Stiven Švarc.

Menken je komponovao muziku za animirane filmove poput “Male sirene” i “Lepotice i zveri” dok je Švarc zaslužan za muziku i u animiranoj verziji “Zvonara Bogorodičine crkve”.

Film će pratiti radnju animiranog filma iz 1996. godine, ali i originalnu priču romanopisca iz 19. veka Viktora Igoa o prijateljstvu, ljubavi i ljubomori.

“Hunchback” će biti realizovan u produkciji Mandeville Films, čiji suvlasnik Dejvid Hobermen na taj način planira da ostvari svoju višedecenijsku želju, s obzirom na to da je priču o “Zvonaru Bogorodičine crkve” planirao da donese u Holivud i pre realizacije animirane verzije ovog filma. Producent projekta će da bude Džoš Ged.

“Zvonar bogorodične crkve” je dirljiva priča, koja je važnu poruku o međuljudskim odnosima i različitosti utkala u mnoga djetinjstva, zbog čega će i ovaj rimejk svakako probuditi nostalgiju u mnogima od nas.

S obzirom na to da kasting za ovaj film još uvek nije realizovan, dok isčekujemo nove informacije, uvek se možemo vratiti njegovoj animiranoj verziji.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE