Obrenovac, 25.06.2019

ZVEZDARA TEATAR U DECEMBRU


Izvor: Espreso.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 21.11.2018.
Ljubav u Savamali, Korešpodencija, Osama-Kasaba u Njujorku...

Foto:Zvezdara Teatar/Nikola Vukelić
Predstava "Ljubav u Savamali" prema novom tekstu Ivana Lalića u režiji Darijana Mihajlovića u kojoj igraju Feđa Stojanović, Elizabeta Đorevska, Branko Vidaković, Mina Sovtić, Milan Vasić, Lena Bogdanović i Nikola Šurbanović izvodiće se u četiri termina tokom decembra.

Predstava "Korešpodencija" je do sada osvojila preko petnaest nagrada na domaćim i međunarodnim festivalima. Izuzetno značajno delo B. Pekića i B. Mihajlovića Mihiza režirao je Gorčin Stojanović, u predstavi igraju Branislav Lečić, Slavko Štimac, Anica Dobra, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin i Branko Vidaković. 

Ne propustite da vidite sjajnu predstavu "Osama - Kasaba u Njujorku", Vladimira Kecmanovića, u dramatizaciji Koste Peševskog i Darka Bajića u kojoj igraju Andrija Kuzmanović, Jovan Jovanović, Iva Ilinčić, Branko Janković, Isidora Simijonović i Amar Ćorović. 

Dve predstave zabeležiće jubilarna izvođenja! Predstava "Pasivno pušenje" imaće svoje pedeseto izvođenje, dok će "Generalna proba samoubistva" biti izvedena dvestoti put ovog meseca i proslaviće deset godina od premijere.

Tradicionalno, već više od dvadeset godina sam kraj decembra, 28.12, rezervisan je za Matiju Bećkovića i njegovo humatirano veče poezije. Za sve ove godine publika je uživala u Matijinoj poeziji, a on je svake godine darovao institucije i pojedince za koje je smatrao da im je pomoć u tom trenutku najpotrebnija. Matija Bećković iznova oduševljava publiku svojim jedinstvenim nastupom u kojem pred publikom govori svoje stihove.

Prodaja ulaznica počela je juče u 11 časova.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE