Obrenovac, 26.04.2019

AVANTURA KOJA SE NE PROPUŠTA (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 22.05.2018.
Solo Star Wars 23. maja u Kombank dvorani

Foto:Promo
Ljubitelji Star Wars-a će već u sredu, 23. maja, od 19 časova u renoviranom Domu sindikata – Kombank dvorani moći da pogledaju još jednu priču iz Star Wars univerzuma, pod nazivom "Solo Star Wars priča".

Film će se na redovnom bioskopskom repertoaru Kombank dvorane naći od 24. maja.

"Solo Star Wars priča" govori o Han Solu, junaku iz sage Ratovi zvezda, koga tumači glumac Alden Erenrajh. On će ovoga puta "hodati u čizmama" Harisona Forda koji je ranije tumačio ovaj epski lik. 

U ostalim ulogama našli su se i Vudi Harelson, Emilija Klark, Donald Glover, Tandi Njuton, dok je režija Solo Star Wars priče poverena Ronu Hovardu, a scenario potpisuje Džon Kasdan. 

Ovaj naučno - fantastični filmski hit ukrcaće nas na Hiljadugodišnjeg sokola i povesti na put kroz kosmos, zajedno sa najomiljenijim otpadnikom svih galaksija. 

Kroz mnoštvo smelih i opasnih situacija koje se dešavaju u mračnom kriminalnom podzemlju, Han Solo će upoznati svog budućeg kopilota i prijatelja Čubaku. 

Tako će se ucrtati put na kome će Han Solo postati jedan od najvoljenijih likova Star Wars sage.

Za ljubitelje Star Wars-a na premijeri u Kombank dvorani spreman je i bogat zabavni program: fotografisanje sa kostimiranim junacima filma; igranje video igrica sa tematikom Star Wars -a, ali i brojni pokloni. Nakon završetka projekcije, za fanove je organizovano druženje u Maršalovom salonu. 

Posetioci dvorane, prisustvovaće jedinstvenom filmskom spektaklu i "Solo Star Wars priču" moći će da pogledaju u Velikoj sali opremljenoj po poslednjim standardima audio i vizuelnog identiteta. 

Projektor BARCO 4K HFR, predstavlja najnoviji standard za produkciju slike u visokoj rezoluciji.Ostalih 5 sala su opremljene NEC laserskim projektorima poslednje generacije. 

Filmovi se u svim salama prikazuju sa posebnog SILVER SCREEN platna, koji omogućava kristalnu i jasnu sliku.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE