Obrenovac, 31.05.2020

ZVANIČNO POTVRĐENO


Izvor: Klix.ba,Lokalne novine | Obrenovac, 23.05.2019.
NEĆE biti nikakvog nastavka IGRE PRESTOLA

Foto:Profimedia
Ukoliko ste se nadali da nakon završnice "Game of Thrones", kojom većina fanova nije zadovoljna, sledi neki nastavak serije, iz HBO potvrdili su kako nema nikakvog nastavka.

Predsednik HBO-ovog programa Kejsi Blojs izjavio je u intervjuu za The Hollywood Reporter kako apsolutno neće biti nastavka priče o igri prestola.

Megapopularna televizijska serija, bazirana na knjigama Džordža R.R. Martina koje su ekranizovali reditelji Dejvid Beniof i D.B. Vajs završila se pre nekoliko dana, ostavljajući brojne fanove nezadovoljne. Mnogima koji žele više i nadaju se bilo kakvom nastavku priče, Blojs svojim izjavama ruši sve snove.

"Beniof i Vajs davno su doneli tu odluku i sve rade upravo onako kako su planirali", rekao je Blojs.

Na pitanje postoji li bilo kakva mogućnost da barem lik Arje Stark i njene putešestvije zapadno od Vesterosa dobiju svoj nastavak, Blojs je bio jasan: "Ne, ne, ne. Ne želim likove iz ovog sveta koji su predivno kreirali staviti u neki drugi svet koji će neko drugi kreirati. Želim da ovo bude umetnički komad koji imaju".

Međutim, samo zato što je isključena priča o nastavku, to ne mora značiti da fanovima neće biti dostupno još "Game of Thrones" sadržaja. Blojs kaže kako postoje tri projekta o "prikvelima". Da li to znači kako će fanovi dobiti još tri pogleda u Martinov svet?

"Ko zna?! Ja o tome ne odlučujem, niti to isključujem", istakao je Blojs.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE