Obrenovac, 10.07.2020

IMA LI REZERVACIJE ZA GLADNE DUHOVE?


Izvor: Bosonoga Online,Lokalne novine | Obrenovac, 23.06.2019.
Stiže animirana serija prema Burdenovim stripovima 'Hungry Ghosts'

Foto:Printscreen
Studio Sony Pictures Animation objavio je da radi na animirnoj seriji prema stripu “Hungry Ghosts” pokojnog Entonija Burdena.

Najavljena serija prema grafičkom romanu koji je Burden crtao u saradnji sa Džoelom Rouzom imaće četiri epizode, a radnja je fokusirana na ruskog oligarha koji za vreme odmora na Long Islandu poziva svoje kuvare da igraju staru japansku igru u kojoj samuraji pričaju strašne priče o duhovima i demonima. Ali, pošto su u Burdenovim stripovima glavni junaci kuvari, njihove horor priče biće o hrani.

Burden je  2012. godine sarađivao sa Rouzom na grafičkom romanu “Get Jiro!”, čija radnja je smeštena u budućnosti u kojoj vlada suši majstor. Tri godine kasnije obljavljen je nastavak “Get Jiro: Blood and Sushi”.

Prošle godine objavljena su četiri izdanja grafičkog romana “Hungry Ghosts”, sa poslednjim izdanjem mesec dana pre Burdenove smrti.

Studio Sony još uvek nije otkrio kada možemo da očekujemo ovu animiranu seriju, koju su najavili kao “antologiju strašnih, urnebesnih, bolesnih i kulinarski nadahnutih priča o duhovima” u kojoj će svaka epizoda imati potpuno drugi ton, izgled i atmosferu.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE