Obrenovac, 22.08.2019

ČAROLIJA SE UVEK VRAĆA! (VIDEO)


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 24.01.2019.
'Povratak Meri Popins' od danas u bioskopima!

Foto:Promo
Novi film studija "Dizni" - "Povratak Meri Popins" reditelja Roba Maršala od danas je deo redovnog repertoara srpskih bioskopa, najavio je "Taramaunt".

Jedan od najomiljenijih filmova svih vremena posle 55 godina dobio je svoj nastavak, a ulogu raspevane dadilje koju je maestralno oživela Džuli Endruz, tumači Emili Blant.

Radnja filma smeštena je u tridesete godine 20. veka, 24 godine nakon radnje prvog filma.

Majkl Benks radi u istoj banci u kojoj je radio njegov otac i živi u porodičnoj kući, u Trešnjinoj 17, sa svoje troje dece i starom kućepaziteljkom.

Nastavljajući tradiciju svoje majke, Džejn učestvuje u kampanjama za prava radnika i pomaže Majklovoj porodici.

Kada porodica mora da se suoči sa velikim gubitkom, Meri Popins se vraća, donoseći sreću u Majklov dom.

- Veoma sam počastvovan time što me je studio "Dizni" pozvao da režiram nastavak. Ovo je potpuno novi i originalni mjuzikl, od početka do kraja, što je retkost i ujedno sjajna prilika da stvorite nešto specifično - izjavio je reditelj i producent Maršal.

P.L. Travers prvi put je upoznala svet sa neobičnom dadiljom 1934. godine u knjizi za decu "Meri Popins", međutim, naknadne avanture Meri Popins ostale su na stranicama narednih knjiga, sve do sada.

U depresivnoj eri Londona, tridesetih godina prošlog veka, sada odrasli Džejn i Majkl Benks, zajedno sa troje Majklove dece, posetiće zagonetna Meri Popins koju prati određeni lični gubitak.

Zahvaljujući svojim jedinstvenim, magičnim veštinama i uz pomoć svog prijatelja Džeka, pomoći će ovoj porodici da ponovo otkriju radost koja se izgubila u njihovim životima.

""Meri Popins" je prvi film koji sam gledao kao dete i on je moj um otvorio ka ovoj umetnosti i otkrio sam ljubav prema mjuziklu i filmovima punim avanture i fantazije. A ovaj film nije samo namenjen deci, on je za decu koja žive u nama", istakao je reditelj.

Film ima četiri nominacije za najprestižniju filmsku nagradu Oskar i to za najbolju scenografiju, najbolju originalnu muziku, najbolju originalnu numeru i najbolji kostim.

Pored Emili Blant, igraju Meril Strip, Kolin Firt, Džuli Volters, Emili Mortimer, Dik Van Dajk, a scenario je napisao Dejvid Megi.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE