Obrenovac, 13.07.2020

NEVREME SPREČILO FANTAZIJU


Izvor: Tanjug/B92,Lokalne novine | Obrenovac, 24.06.2019.
Odložen koncert Beogradske filharmonije na otvorenom, novi datum 30. jun

Foto:Beogradska filharmonija
"Dizni fantazija" uživo - besplatni koncert na otvorenom Beogradske filharmonije, zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom, koji je trebalo da bude održan sinoć na Ušću, biće izveden nedelju dana kasnije, u nedelju 30. juna u 20.30 časova, saopšteno je iz Beogradske filharmonije.

Zbog najavljenih vremenskih nepogoda i crvenog meteo alarma kako je upozorio Republički Hidrometeorološki zavod Srbije, koncert na otvorenom Beogradske filharmonije se odlaže za nedelju dana.

Iako je sve bilo spremno za izvođenje Diznijeve Fantazije uživo, Filharmonija je odlučila da izuzetno komplikovanu produkciju pomeri za naredni vikend.

Na tradicionalnom filharmonijskom pikniku na Ušću, publika će uživati u najlepšem animiranom spektaklu svih vremena uz čuvene numere klasične muzike koje će orkestar uživo izvoditi ispod velikog ekrana.

Kao i do sada, muzički piknik će biti održan u novobeogradskom bloku 13, a ulazi na koncertnu lokaciju biće iz Ulice Ušće i Bulevara Nikole Tesle koji će biti zatvoren za saobraćaj.

Pored centralnog, ogromnog ekrana, biće obezbeđena još dva bočna kako bi veliki broj posetilaca koji se očekuju mogli da uživaju u Diznijevom animiranom remek delu, dok filharmoničari sviraju najlepše numere klasične muzike.

Filharmonija poziva publiku svih generacija, ne samo iz Srbije već iz regiona, da dođe da uživa na besplatnom koncertu na otvorenom jer se "Dizni fantazija" uživo izvodi prvi put na domaćim prostorima, i to na mestu gde će se graditi nova zgrada Beogradske filharmonije.

Na koncertnu lokaciju zabranjen je unos stakla, limenki i metalnog pribora za jelo, a sve korisne informacije mogu se pronaći na sajtu Beogradske filharmonije.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE