Obrenovac, 02.07.2020

STIŽU 'MAZA I LUNJA' (VIDEO)


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 25.08.2019.
Ali ne u bioskope...

Foto:Promo/IMDb
Nakon "Kralja lavova", "Aladina" i "Damba" još jedan Diznijev crtani klasik - "Maza i Lunja" dobiće svoju novu verziju kao igrani film, koji će, doduše zaobići bioskope. Njega će moći da gledaju korisnici Diznijevog striming servisa na Dizni Plus kanalu u novembru. 

Tesa Tompson dala je glas koker španijelu Mazi, dok je Džastin Terou simpatični Lunja. Ljudse likove tumačiće Kirši Klemons kao Darling i Tomas Man kao njen muž Džim.

Za razliku od "Kralja lavova" koji je u potpunosti urađen CGI tehnikom (kompjuterski generisane slike), ovde će i glumci imati priliku da se pojave glavom i bradom na ekranu.

Kada je o radnji reč, ne bi trebalo da bude promena u odnosu na klasičnu priču. Vlasnički pas Maza upoznaje lutalicu Lunju i njih dvoje se upuštaju u romantičnu avanturu tokom koje nastaje i jedna od najpoznatijih scena popularne kulture - špagete za večeru.

"Maza i Lunja" premijerno će se emitovati 12. novembra na Dizni Plus kanalu, isti dan kada i serija "Mandalorijan" iz "Ratovi zvezda" univerzuma, kao i mnogi drugi "Ratovi zvezda" i "Marvel" spinofi.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE