Obrenovac, 25.06.2019

NOVO POZORIŠTE U BEOGRADU


Izvor: Kurir.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 26.11.2018.
Prva predstava odigrana u Rakovici, Tanji Bošković uručena nagrada!

Foto:Printscreen
Nova pozorišna scena i zvanično je otvorena u Beogradu. Centar za kulturu i obrazovanje Rakovica ugostio je ekipu predstave Veliki talas i na taj način najavio novo mesto u gradu sa večernjim pozorišnim programom.

U prepunoj sali Centra za kulturu Rakovica, predstavom Veliki talas, javnosti poznatoj sa dasaka Zvezdara teatra, počela je da radi dugoočekivana večernja scena u ovoj ustanovi kulture.

Program je počeo dodelom plakete velikoj dami srpske dramske umetnosti Tanji Bošković za najbolju žensku ulogu na nedavno završenom Festivalu pobednika festivala, odžanom u ovoj kući.

Glumačka ekipa koju čine: Tanja Bošković, Ljiljana Stjepanović, Lana Karaklajić, Pavle Pekić, Stevan Piale, Rade Marković, ispraćena je gromoglasnim aplauzom. Pristunima se obratila i Marijana Butulija, direktorka Centra za kulturu i obrazovanje Rakovica najavivši bogat pozorišni program. 1. decembar je rezervisan za predstavu Brakolomije, a 16. decembra, na zahtev publike u Centru će se igrati Čorba od kanarinca, inače predstava koja je na pomenutom festivalu u Rakovici bila najbolja po mišljenju žirija publike.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE