Obrenovac, 25.06.2019

POTVRĐENA VEST KOJA JE IZNENADILA PLANETU


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 26.12.2018.
'Pirati sa Kariba' ostaju bez najveće zvezde!

Foto:Printscreen
Sada je zvanično – u "Piratima sa Kariba" nećemo gledati Džonija Depa!

Naime, glavni Diznijev producent saopštio je da Dep više neće biti kapetan Džek Sperou. Otkrio je i razloge te odluke.

Šef-producent Šon Bejli izjavio je da je Džoni Dep isključen iz Diznijeve franšize jer žele da unesu novu energiju u film.

Pored izbacivanja Depa, producenti su se odlučili na još jednu veliku promenu. Naime, oni će za sledeći nastavak filma da angažuju scenariste filma "Deadpool" Reta Risa i Pola Vernika.

"Želimo da unesemo novu energiju i živost. Volim naše prethodne filmove, ali jedan od razloga zašto su nam Ret i Pol interesantni za angažman je taj što želimo da rasturimo sa sledećim filmom. I to je ono za šta sam ih zadužio“, rekao je Bejli.

Dep je tokom 14 godina odigrao glavnu ulogu u pet filmova koji su zaradili više od 3,56 milijardi funti, čime su "Pirati sa Kariba" postali 12. najveća franšiza u istoriji filma.

Poslednji deo "Pirata" – "Mrtva usta ne govore" prošao je najlošije od svih do sada.

U oktobru je scenarista Stjuart Bejli govorio o Depovom izlasku i otkrio da će preraditi celu franšizu. On je rekao da je Džoni Dep imao odličnu ulogu koju je doslovno napravio svojom.

"I deca širom sveta ga vole kao tog lika. Tako da mislim da je bilo odlično za njega, bilo je sjajno za nas. Tako da sam veoma, veoma srećan zbog toga“, istakao je on i dodao: "Mislim da će Džek Sperou biti njegovo nasleđe. To je jedini lik koji je igrao pet puta. To je lik u koji se oblači da poseti decu u bolnicama. To je ono zbog čega će ostati upamćen."

On je dodao da je pre "pirata" Džoni važio za nezavisnog glumca koji još nije bio dokazana roba, te da su svi mislili da je njegovo angažovanje lud potez. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE