Obrenovac, 18.06.2019

NAJMLAĐIMA S LJUBAVLJU (VIDEO)


Izvor: Alo.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 28.12.2018.
Premijerno prikazan film 'Petar Pan i Magična knjiga Nedođije'

Foto:Promo
Svečana premijera sinhronizovanog crtanog filma Petar Pan i Magična knjiga Nedođije održana je u bioskopu Cineplexx 4D Delta City. Najmlađi gledaoci su na poklon dobili primerak Malog zabavnika i družili i slikali se Petrom Panon i Kapetanom Kukom.

Prepuna sala bioskopa oduševljeno je pozdravila veliku ekipu filma nakon premijeri: Đorđa Stojkovića, koji je dao glas upravo Petru Panu, Milana Gromilića u ulozi Kapetana Kuke i Jelenu Gavrilović u ulozi vile Zvončice.

Pridružio im se Miroljub Turalija u ulozi pomoćnika Smija, Nikola Šurbanović u ulozi novog lika Zlirona, Dragan Vujić Vujke u ulozi Plavobradog. Džon i Majkl su talentovani mladi glumci Dimitrije Nikolić i Sava Stanisavljević.

U ostalim ulogama indijanaca, gusara, izgubljenih dečaka, Čumbasa, sirena publici su se pokloniti Ljubiša Dinčić, Zdravko Savić, Dušica Novaković, Jelena i Teodora Radović i deca glumci Milan Jevđenijević, Andrej Filipović i Sergej i Isidor Čolović.

Čarobna zemlja Nedođija je u velikoj opasnosti, jer je Kapetan Kuka rešio da pronađe Magičnu knjigu i oslobodi čudovišta kako bi jednom zauvek uništio Petra Pana. U našoj priči pratimo Petra Pana i njegove drugare Vendi, Džona, Majkla i Zvončicu koji će se još jednom udružiti kako bi spasili Nedođiju od zlog Kapetana Kuke.

Družina će morati da pronađe način da spasi njihov magični dom i da vrate Čarobnu knjigu Nedođije tamo gde pripada!

Sinhronizovani crtani film 'Petar Pan i Magična knjiga Nedođije' od juče se i zvanično prikazuje u bioskopima širom zemlje i regiona.

Songove u ovom animiranom dečijem filmu otpevali su Jelena Gavrilović, Dušica Novaković, Marko Marković, Nikola Šurbanović i Dragan Vujić Vujke. Rediteljka sinhonizacije je Dušica Novaković.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE