Obrenovac, 26.04.2019

'Noć knjige' 8. juna u Srbiji i regionu


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 29.05.2018.
Osamnaesta regionalna manifestacija 'Noć knjige' biće održana na 55 lokacija, u 26 gradova

Foto:Thinkstock
Osamnaesta regionalna manifestacija "Noć knjige" biće održana 8. juna na 55 lokacija, u 26 gradova u Srbiji i regionu, najavila je izdavačka kuća "Laguna".

"Noć knjige" održaće se u "Laguninim" klubovima čitalaca i knjižarama "Delfi" od 17 sati do ponoći, a regionalni karakter manifestaciji daju "Lagunini" klubovi čitalaca u Banjaluci, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću. 

"Laguna" je na svoja izdanja obezbedila popuste 25 odsto za kupovinu jedne knjige, 30 odsto za dve knjige, 35 odsto za tri knjige i 40 odsto za kupovinu četiri i više knjiga. 

Popust na knjige drugih izdavača i na strana izdanja biće 20 odsto, a gift asortiman biće snižen za 10 odsto. "Noć knjige" je manifestacija koja se od 2009. godine održava u Beogradu, Srbiji i regionu. 

Dva puta godišnje, u junu i decembru, za samo nekoliko sati "Lagunine klubove" čitalaca i knjižare "Delfi" poseti nekoliko desetina hiljada čitalaca, čiji broj raste iz godine u godinu. 

Manifestaciji su se i ove godine priključile brojne biblioteke iz Srbije koje će organizovati posebne programe za čitaoce. Čitaoci će imati prilike da se druže sa svojim omiljenim piscima, a prijatelji manifestacije su spremili brojne i raznovrsne poklone za sve koji budu učestvovali u "Noći knjige".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE