Obrenovac, 05.07.2020

ČETVRTA MAGIJA


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 05.06.2019.
Plesni koncert 'La vita e bella' 9. juna u Centru za kulturu Vlada Divljan

Foto:Promo
Plesna grupa Dance Station, u Centru za kulturu Vlada Divljan, održaće 9. juna svoj četvrti koncert pod nazivom "La vita e bella".

Pored članova grupe, na koncertu će nastupiti i član Beogradske Filharmonije, saksofonista Milan Savić koji će svojom umetnošću doprineti magiji ovog dešavanja.

Dance Station je mladi plesni klub koji u svojoj četvrtoj godini postojanja broji oko 250 članova. Klupski treneri i koreografi uče svoje članove raznim plesovima u koje spadaju: savremeni, moderan i džez balet; motivišu svoje članove na kreativnost i sportsku aktivnost i uče ih da svoju ljubav prema plesu kanališu kroz pokret.

Pored takmičenja, članovi grupe su nastupali na raznim kulturnim manifestacijama i projektima kao što su Pinkove zvezdice, Beogradska rolerijada, Dečiji sajam, Beogradski Manifest; takođe su bili deo velikog projekta poznatog danskog fotografa (Mathias Foley) – ples u svetu, kroz države, predstavljajući Srbiju.

Plesni koncert La vita e bella počinje u 18h, karte su u prodaji na blagajni CK Vlada Divljan, a rezervacije možete izvršiti na broj 062 336 371.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE