Obrenovac, 14.07.2020

ODLOŽEN POČETAK BEER FESTA


Izvor: Tanjug/B92,Lokalne novine | Obrenovac, 14.08.2019.
Najavljene nepogode pomerile spektakl

Foto:Promo
Beogradski "Beer fest" neće početi danas, kako je prvobitno najavljeno, već u četvrtak 15. avgusta.

To je, u izjavi za Tanjug, rekao gradski sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš, navodeći da je razlog odlaganja najavljeno loše vreme.

"Program od srede se prebacuje za ponedeljak 19. avgust, zbog toga što je za sutra najavljena oluja. Nećemo da razmišljamo da li se nekome nešto može desiti", rekao je Glavaš i dodao da će se od četvrtka program festivala održavati regularno.

I organizatori Belgrade Beer Festa su potvrdili da se otvaranje odlaže za četvrtak, a da će festival trajati i u ponedeljak, 19. avgusta, i naveli da je odluka doneta uz konsultaciju sa svim stručnim službama koje učestvuju u bezbednosnim procenama.

"Iako nismo srećni zbog novonastale situacije, morali smo da preduzmemo sve mere, jer nam je bezbednost posetilaca festivala najvažnija. U toku su dogovori sa muzičkim grupama o određivanju novih termina nastupa, o čemu ćemo javnost obavestiti u najkraćem mogućem roku", rečeno je u Beogradskoj kulturnoj mreži.

Tokom ovogodišnjeg "Beer Festa", biće održano 120 besplatnih koncerata na četiri bine, a između ostalih nastupiće i kultni gitarista grupe "The Smiths" Džoni Mar.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE