Obrenovac, 09.07.2020

OD 22. DO 26. SEPTEMBRA


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 16.08.2019.
Deo programa Bitef festivala u halama Luke Beograd

Foto:Depositphotos
Cela druga polovina Bitef festivala biće smeštena u nekoliko hala Luke Beograd, koja će u periodu od 22. do 26. septembra biti centralno mesto na kome će se izvoditi predstave glavnog, ali i pratećih programa festivala, najavili su iz organizacije festivala.

Tako će publika Bitefa, u Luci Beograd moći da pogleda čak pet predstava glavnog programa: "Nemoralne priče - 1. deo: Kuća majka", kompanije Non nova, čije autorstvo potpisuju Fia Menar i Žan-Lik Božol, "O mesu i betonu" koreografkinje Lusijane Lare u produkciji kompanije Anti status kvo, "Ali: Strah jede dušu" Sebastijana Horvata u produkciji Slovenskog narodnog gledališča Drama Ljubljana.

Takođe, cirkusku predstavu "Retke ptice" grupe autora u produkciji kompanije Vuk za čoveka iz Lila, kao i predstavu "Pozvani čuvene" kompanije Ultima Vez iz Brisela, po koreografiji Sepe Bajensa.

Bitef se ove godine tradicionalno održava u Beogradu u drugoj polovini septembra. Ovoga puta, po 53. put, festival će trajati od 17. do 26. septembra. Publika će imati priliku da vidi dvanaest ostvarenja iz devet zemalja: Srbije, Hrvatske, Slovenije, Belgije, Švajcarske, Francuske, Nemačke, Brazila i Nigerije. Festival se održava pod sloganom „Počnimo ljubav iz početka“, po čuvenoj pesmi u izvođenju Beti Đorđević.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE