Obrenovac, 10.07.2020

MUZIČKI SPEKTAKL SE BLIŽI


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 18.06.2019.
Marko Louis ispred Thievery Corporation na Tašu

Foto:Live Production/Ivan Miladinović
Sve popularniji Balkan-soul autor Marko Louis nastupiće 26. juna u 20.30 sati ispred vrhunske svetske muzičke atrakcije Thievery Corporation na njihovom velikom letnjem koncertu na stadionu Tašmajdan u Beogradu.

- Ovo leto je puno predivnih iznenađenja a jedno od njih je i koncert Thievery Corporation! Za mene je još veće iznenađenje, da ću imati privilegiju da sa bendom zagrejem publiku pred koncert legendarnih Thievery Corporation, i to sve, na kultnom Tašu! Zadovoljstvo je, moje! - poručuje Marko Louis.

Posle uspešnih albuma “Shine On Me” (2015) i “Beskraj” (2017), na kojima je sarađivao sa vrhunskim umetnicima, iz raznih krajeva sveta, Marko Louis je u oktobru 2018. godine objavio “Euridiku”. Sa novog albuma izdvojili su se naslovna "Euridika", "Svemir" i "Imao sam ružne sne", kao i dueti “Sanjao sam” sa autentičnim Božom Vrećom, “Idi” sa mladom i originalnom ekipom Helem Nejse iz Sarajeva, dok je "Svet je tvoj" Marko snimio sa svojom sestrom Majom.

Na stadionu Tašmajdan 26. juna Beograđane čeka istinski zvučni i rasplesani spektakl moćne, mnogoljudne live postave benda Thievery Corporation, čiji je osnivač, producentski i autorski duo Rob Garza i Eric Hilton, zaslužan za nastanak čitavog podžanra elektronske muzike oplemenjene upotrebom regea, daba, hip-hopa, downtempa, indijskog trip-hopa i bosa nove. Što se čuje u pesmama "The Richest Man In Babylon", "Sweet Tides", "Lebanese Blonde", "Until the Morning", "Letter To the Editor"...

Ulaznica za koncert Thievery Corporation košta 2.500 dinara (odvojeni su parter i tribine) preko www.tickets.rs.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE