Obrenovac, 14.07.2020

HAKUNA MATATA (VIDEO)


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 20.07.2019.
'Kralj lavova' je stigao u domaće bioskope!

Foto:IMDb
Film “Kralj lavova”, Džona Favroa, stigao je u domaće bioskope u 2D i 3D tehnologiji, sinhronizovan i titlovan.

Diznijeva porodična animirana avantura, koja je pre 25 godina pomerila granice svetske kinematografije, sada je prilagođena novim generacijama i predstavljena najsavremenijom tehnikom.

Milioni ljudi širom sveta odrastali su sećajući se saveta koje je ponosni i pravični kralj Mufasa ostavio svom sinu, laviću Simbi, pevušilo čuvenu pesmu Hakuna Matata koja im je promenila život, a sada je došao trenutak da novi, mali ljubitelji filma upoznaju život i simpatične stanovnike najuzbudljivijeg afričkog kraljevstva.

Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu, međutim Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove.

Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom.

Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada.

Glasove junacima su pozajmili Donald Glover (Nikola Šurbanović) kao Simba, Bijonse Nouls Karter (Andrijana Oliverić) kao Nala, DŽejms Erl DŽons (Vladan Živković) kao Mufasa, Čuitel Edžiofor (Dragan Vujić Vujke) kao Skar, Set Rogen (Marko Gvero) kao Pumba i Bili Ajhner (Milan Antonić) kao Timon.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE