Obrenovac, 24.05.2019

Otvoren 27. Beogradski letnji festival BELEF


Izvor: rtv.rs,Lokalne novine(JS) | Obrenovac, 23.06.2018.
U Beogradu je sinoć otvoren 27. Beogradski letnji festival BELEF na kom će biti održano 25 raznovrsnih kulturnih događaja, od čega 12 koncerata klasične i zabavne muzike

Foto:Belef
Na svečanom otvaranju u Kombank dvorani prisutni imali priliku da čuju koncert "Summer Reunion" međunarodnog orkestra i hora Prodidži sa dirigentkinjom Džin Fu. Prethodno je u foajeu dvorane, kao uvod u otvaranje festivala, održan performans igrača Instituta za umetničku igru.

BELEF će trajati do 15. jula, a otvorila ga je gradska sekretarka za kulturu Ivona Jevtić koja je rekla da je pripremljen raznovrstan program u okviru koga će biti održano 25 različitih kulturnih sadržaja.

Od toga će biti sedam koncerata zabavne muzike, navela je ona i dodala da će posetioci imati priliku da vide nastup Lene Kovačevih, grupa "Neverne bebe", "Orthodox Celts"...

"Pet koncerata klasične muzike koji će biti održani u svečanoj sali Skupštine grada Beograda, dve izložbe, dva događaja za najmlađe sugrađane, muzički i baletski performansi i još mnogo toga", navela je Jevtić i pozvala sve da dođu na BELEF.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE