Obrenovac, 09.07.2020

TREĆA SREĆA ZA 'DIZNI FANTAZIJU'


Izvor: B92/Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 23.08.2019.
Beogradska filharmonija na Ušću 7. septembra

Foto:Promo
Koncert na otvorenom, dva puta odlagan zbog nepovoljnih vremenskih prilika, Beogradska filharmonija će održati 7. septembra kada će izvesti "Dizni fantaziju".

Lokacija koncerta je, kako je navedeno u saopštenju, neznatno izmenjena te će se tradicionalni filharmonijski piknik ovoga puta održati "preko puta", odnosno na Ušću (Novi Beograd, blok 14), pod dirigentskom palicom stalnog gostujućeg dirigenta Danijela Rajskina.

"Svi opravdani i racionalni razlozi su bili nedovoljni da nas uteše zbog vremenskih (ne)prilika koje su nas dva puta omele da poklonimo publici najlepši muzičko-animirani spektakl svih vremena. Zato se sada, nadamo trećoj sreći i vedrom septembarskom nebu. Molio bih sve koji upražnjavaju dodolske rituale da se u naredno vreme suzdrže od praktikovanja istih, a Beogradska filharmonija vam obećava nezaboravan spektakl za sve generacije", poručuje Ivan Tasovac, direktor Beogradske filharmonije.

"Dizni fantaziju" uživo nestrpljivo iščekuju brojni fanovi iz cele zemlje i regiona budući da se ova senzacionalna produkcija izvodi prvi put na našim prostorima. Muzičari Beogradske filharmonije sviraće čuvene numere klasične muzike ispod velikog ekrana na kome će se prikazivati kompilacija originalnog filma "Fantazija", remek-dela Volta Diznija iz 1940, i filma "Fantazija 2000", zvanično nikada prikazanog na našim prostorima.

Koncert je kao i do sada besplatan i namenjen je svim generacijama. Početak je zakazan tačno za 20 časova, a kapije za piknik biće otvorene tri sata ranije.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE