Obrenovac, 11.08.2020

I, ŠTA GLEDAMO?


Izvor: Headliner.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 26.05.2019.
Festival francuskog filma od 28. maja do 1. juna u Kombank dvorani

Foto:IMDb
Od 28. maja do 1. juna u Kombank dvorani održaće se novoosnovani Festival francuskog filma na kom će u okviru glavnog program biti prikazano osam najnovijih ostvarenja francuske kinematografije kao i retrospektiva svih filmova nedavno preminule rediteljke Anjes Varde.

Gost festivala biće francuski reditelj Erik Laven čiji će film “Bez filtera” (Chamboultout/No filter) otvoriti ovu manifestaciju.

Domaća publika imaće priliku da vidi i dva filma koja će biti prikazana na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festivalu u Kanu, a to su “Laka devojka” (Une Fille Facile/An Easy Girl) rediteljke Rebeke Zlotovski i film “Sibil“ (Sibyl) rediteljke Žistin Triet koji će 1. juna zatvoriti ovaj filmski događaj.

Na festivalu će biti prikazani i filmovi: “Jaovo putovanje” (Yao) reditelja Filipa Godoa, “Varda By Agnes” rediteljke Anjes Varde, “Kazanova, poslednja ljubav” (Casanova, Last Love) reditelja Benoa Žakoa, “Osećam se dobro” (I Feel Good) reditelja Benoa Delepina i Gustava Kervena i “15 minuta rata” (L’intervention/15 Minutes Of War) reditelja Freda Grivoa.

Ulaznice za Festival francuskog filma mogu se kupiti na blagajni Kombank dvorane po ceni od 400 dinara po projekciji u okviru glavnog programa, a za filmove Anjes Varde cena će biti simboličnih 100 dinara.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE