Obrenovac, 08.07.2020

'LATE NIGHT CLASSIC' U SAVAMALI


Izvor: Telegraf.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 27.05.2019.
Održan poslednji filharmonijski afterparti u sezoni

Foto:Printscreen
Beogradska filharmonija je tokom ove sezone izvela klasiku van koncertne dvorane, i to pravo naklupsku scenu u srce Savamale, uz "Late Night Classic" afterpartije. Poslednji u nizu odigrao se u petak, 24. maj, a u ulozi di-džeja je ponovo je bila portparol Jelena Milašinović, koja jepuštala svoju plej listu isključivo klasične muzike u klubu “Taman”, Karađorđeva 44.

Nakon filharmonijskog koncerta na Kolarcu zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom, portparolka je stala za di-džej pult i klaberima priredila svojevrsni “best of” klasične muzike za đuskanje koja se puštala u “Tamanu” tokom filahrmonijske - klupske sezone.

Na prethodnim "Late Night Classic" događajima, direktor Ivan Tasovac i violinistkinja Jelena Dimitrijević prikazali su svoje di-džej umeće i dokazali da se uz klasiku može plesati i provesti kao u disko klubu, a violončelistkinja Maja Bogdanović je pored di-džejisanja priredila i nezaboravnu živu svirku.

Poslednji "Late Night Classic" i zatvaranje filharmonijske klupske sezone bio je idealna prilika da u muzici uživaju oni koji se još uvek “plaše” koncertne dvorane, kao i za ljubitelje kojima klasike nikad nije dovoljno.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE