Obrenovac, 05.07.2020

ROK AKCIJA I ATRAKCIJA


Izvor: Espreso.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 28.05.2019.
'Brass Against The Machine' dolazi u Kombank dvoranu

Foto:Promo
Svetski poznati cover bend “Brass against the machine” održaće svoj prvi koncert u Srbiji 23. juna u 21h u beogradskoj Kombank Dvorani.

Rokeri svetskog glasa za publiku su pripremili obrade najpoznatijih pesama kultnog benda “Rage against the machine”, koji je svojevremeno prodao 16 miliona ploča širom sveta.

Ovo će biti njihov prvi nastup pred beogradskom publikom, a uoči koncerta poručuju da je u politički izazovnoj eri, vreme da se suprotstave “mašineriji” i to upravo izuzetnom muzikom.

“Bilo bi nemarno da ne primetimo, nažalost, specifična vremena u kojima živimo. Želimo da naša muzika ne bude samo inspirišući zvuk, već da izazivajući emocije u ljudima – podstakne na akciju. Mi proizvodimo izuzetnu muziku sa političkom oštricom.

Ljuti smo, nadahnuti smo, spremni smo za promenu - i nadamo se da naša muzika u svakome ko sluša pojačava ovu vrstu energije”.

Bend predvodi gitarista Brad Hammond, a vokal koji će očarati Beograđane je Liza Kolbi. Oko njih je okupljeno preko 20 vrsnih muzičara, na širokom dijapazonu instrumenata koji zajedno prave izuzetnu muzičku sinergiju I bude pokretačku energiju u svojim slušaocima.

Karte su u prodaji na blagajni Kombank dvorane i na svim prodajnim mestima Ticket Vision-a.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE