Obrenovac, 13.07.2020

NIŠTA OD SPEKTAKLA NA OTVORENOM


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 30.06.2019.
Ponovo otkazana 'Diznijeva fantazija'

Foto:Depositphotos
Koncert na otvorenom Beogradske filharmonije, koji je trebalo večeras da se održi na Ušću, odlaže se iz bezbednosnih razloga, saopštila je Filharmonija.

Zbog obilne kiše koja je pala u četvrtak uveče i natopila zemljište, procena svih relevantnih službi je da teren nije siguran za publiku i za binu koja teži više desetina tona, navedeno je u saopštenju Filharmonije.

Direktor filharmonije Ivan Tasovac izjavio je da je odlaganje koncerta jedna od najtežih odluka koju su morali da donesu. "I pored velike želje ne samo 105 muzičara, šefa-dirigenta Gabrijela Felca i produkcije Beogradske filharmonije, već i brojne publike koja se meri u desetinama hiljada i koja je željno očekivala ovaj događaj, i najmanji rizik u vezi s bezbednošću koncerta, dovoljan je da budemo maksimalno odgovorni i pronađemo nov termin za naš treći koncert na otvorenom", rekao je Tasovac.

Beogradska filharmonija je najavila izvođenje "Diznijeve fantazije" za 23. jun i odložila koncert zbog crvenog meteo alarma i vremenskih nepogoda, ali je uspela da celokupnu produkciju pomeri za 30. jun. Međutim, oluja koja je zadesila Beograd 27. jun tokom koje je palo 27 litara kiše po kvadratnom metru, napravila je novi niz neprilika zbog kojih će Filharmonija potražiti novi datum za koncert na otvorenom, a koji će biti naknadno objavljen.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE