Obrenovac, 04.07.2020

BETOVEN JE KEVA


Izvor: B92,Lokalne novine | Obrenovac, 27.09.2019.
Pet dodatnih termina za koncerte iz filharmonijske sezone

Foto:Beogradska filharmonija/Marko Đoković
Zbog velikog interesovanja za novu koncertnu sezonu, Beogradska filharmonija i ove godine uvodi dodatne termine za odabrane koncerte. Pod nazivom #Betoven je keva, ciklus ponovljenih koncerata čini pet najatraktivnijih programa iz filharmonijske sezone u celosti posvećene ovom kompozitoru.

Publika koja se opredeli da Beogradsku filharmoniju sluša u dodatnim terminima četvrtkom, imaće priliku da je čuje pod upravom dirigenata kao što su Gabrijel Felc, Jun Merkl, Markus Boš, Hans Graf, Danijel Rajskin. Zatim vrsne soliste kao što Robert Lakatoš, Aleksandar Gavriljuk, Kristijan Soltani i koncertmajstor Beogradske filharmonije Miroslav Pavlović.

“Betoven je keva” okuplja repertoar na kome su hitove klasične muzike - Eroika Betovena, Pete simfonije Malera i Čajkovskog i mnogo druge literature iz Betovenovog opusa kao i kompozitora koje je inspirisao.

Koncerti se održavaju četvrtkom, u dvorani Ilije M. Kolarca sa početkom u 20 časova, a prodaja kompleta počinje 30. septembra 2019. na biletarnici Beogradske filharmonije kao i onlajn.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE