Obrenovac, 16.07.2018

OYF NO─ćNI MARKET


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 21.09.2017
Fondacija za mlade ove godine organizuje prvi┬áNo─çni market 24.septembra od 19 do 22 ─Źasa na Zelenoj pijaci u Obrenovcu.


´╗┐

Fondacija za mlade ove godine organizuje prvi No─çni market 24.septembra od 19 do 22 ─Źasa na Zelenoj pijaci u Obrenovcu.

Ukoliko ┼żelite da obradujete nekoga najlepšim, potpuno originalnim i autenti─Źnim malim i velikim poklonima posetite OYF no─çni market. Tu ─çete na jednom mestu prona─çi unikatne torbe, tašne, ukrase, ukrasne korpice, nakit izra─Ĺen heklanom tehnikom, nakit od bakra, filca, poludragog kamenja, gline i staklenih perli, suvenire, odevne predmete, ru─Źno ra─Ĺene ─Źestitke, predmete ulepšane dekupa┼ż tehnikom, ru─Źno izra─Ĺene leptir mašne za decu i odrasle, heklane lutke, poslastice, proizvode od meda…

 

OYF market je jedinstven mini sajam obrenova─Źkih izlaga─Źa ru─Źnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina, koji Fondacija za mlade Obrenovca organizuje kako bi podr┼żala i promovisala kreativne preduzetni─Źke inicijative u Obrenovcu.

Organizacijom ovakvih doga─Ĺaja, Fondacija posebno ┼żeli da podr┼żi sugra─Ĺane i sugra─Ĺanke koji – sve ─Źeš─çe u nedostatku formalnog zaposlenja – vide priliku u pretvaranju hobija i zanata u posao. OYF market nudi priliku izlaga─Źima da predstave i promovišu svoje unikatne radove, ali i priliku svim gra─Ĺanima da saznaju koliko jedinstvenih i kreativnih predmeta i rukotvorina ima i u našem Obrenovcu.

Po ugledu na mnoge evropske gradove, Fondacija za mlade ove godine organizuje prvi No─çni market za preko 30 lokalnih izlaga─Źatokom kojeg ─çe biti organizovan i prate─çi muzi─Źki program.

OYF no─çni market se organizuje uz podršku Youth Build Srbija programa i Gra─Ĺanskih inicijativa, a u partnerstvu sa Javnim komunalnim preduze─çem Obrenovac. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE