Obrenovac, 20.10.2018

OYF NOĆNI MARKET


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 21.09.2017
Fondacija za mlade ove godine organizuje prvi Noćni market 24.septembra od 19 do 22 časa na Zelenoj pijaci u Obrenovcu.
Fondacija za mlade ove godine organizuje prvi Noćni market 24.septembra od 19 do 22 časa na Zelenoj pijaci u Obrenovcu.

Ukoliko želite da obradujete nekoga najlepšim, potpuno originalnim i autentičnim malim i velikim poklonima posetite OYF noćni market. Tu ćete na jednom mestu pronaći unikatne torbe, tašne, ukrase, ukrasne korpice, nakit izrađen heklanom tehnikom, nakit od bakra, filca, poludragog kamenja, gline i staklenih perli, suvenire, odevne predmete, ručno rađene čestitke, predmete ulepšane dekupaž tehnikom, ručno izrađene leptir mašne za decu i odrasle, heklane lutke, poslastice, proizvode od meda…

 

OYF market je jedinstven mini sajam obrenovačkih izlagača ručnih radova, dizajniranih predmeta i ostalih rukotvorina, koji Fondacija za mlade Obrenovca organizuje kako bi podržala i promovisala kreativne preduzetničke inicijative u Obrenovcu.

Organizacijom ovakvih događaja, Fondacija posebno želi da podrži sugrađane i sugrađanke koji – sve češće u nedostatku formalnog zaposlenja – vide priliku u pretvaranju hobija i zanata u posao. OYF market nudi priliku izlagačima da predstave i promovišu svoje unikatne radove, ali i priliku svim građanima da saznaju koliko jedinstvenih i kreativnih predmeta i rukotvorina ima i u našem Obrenovcu.

Po ugledu na mnoge evropske gradove, Fondacija za mlade ove godine organizuje prvi Noćni market za preko 30 lokalnih izlagačatokom kojeg će biti organizovan i prateći muzički program.

OYF noćni market se organizuje uz podršku Youth Build Srbija programa i Građanskih inicijativa, a u partnerstvu sa Javnim komunalnim preduzećem Obrenovac. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE