Obrenovac, 23.10.2018

Predstava 'Medvedova ženidba' oduševila sve prisutne u Sokolskom domu


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 08.11.2017
 Vaspitačice i roditelji predškolaca iz vrtića 'Cvrčak' sinoć su mališanima priredili veče za pamćenje
Vaspitačice i roditelji predškolaca iz vrtića "Cvrčak" sinoć su u Sokolskom domu organizovali predstavu za dugo pamćenje. Veliki broj mališana iz vrtića okupio se da isprati predstavu pod nazivom "Medvedova žendiba" a verovatno niko od njih nije ni slutio da su glavni akteri priče upravo njihovi roditelji.

Kada su svi zauzeli svoje pozicije na scenu Sokolskog doma uz velike ovacije izašli su glumci. Medved je prvi izašao, za njim uz salve aplauza redjali su se lisica, sova, veverica, ježica, lasica, vuk i medvedica. Mališani su sa velikom pažnjom posmatrali svaki pokret fenomenalnih glumaca a muzika u pauzi digla bi na noge sve prisutne, koji u tim trenucima nisu štedeli svoje dlanove.

Medved je 40 minuta koliko je trajala predstava lutao tragajući za mladom, uspeo je u tome na samom kraju i zaprosio medvedicu. Venčanje je moglo da počne, konfete su se razletele po domu a koliko smo mogli da primetimo nisu samo deca bila impresionirana maestralnom predstavom, čak su i roditelji koji su bili u publici ostali bez daha.

Na kraju su mališani završili na bini sa roditeljima, otpevali su zajedno pesmu, vidjena je i po koja suza radosnica a sami organizatori dobili su samo reči hvale za odradjenu predstavu.

Vaspitačice koje su došle na sjajnu ideju su Snežana Zorić, Mirjana Trivić i Gordana Tanasić a glavni junaci priče su meda - Miroslav Stevanović, medvedica - Biljana Jevtić, sova - Pavle Dobrosavljević, lisica - Valentina Pavličević, lasica - Vesna Krunić, zečica - Željka Ristić, veverica - Snežana Popović, ježica - Marijana Tulimirović i vuk - Jovica Petrović.

Veliku zahvalnost organizatori duguju Mariji Pavlović SH Make up Frajlice, koja je sve odradila bez honorara.  

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE