Obrenovac, 25.08.2019

Minja Subota ponovo oduševio obrenovačke mališane


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 13.07.2018.
Generacije je zabavljao kroz 'Muzički tobogan', 'Igre bez granica', a još jednom je poslao važnu poruku koja glasi: 'Dete je čovek važan'

Foto:lokalnenovine.rs
Kompozitor, autor i voditelj tv-emisija Minja Subota priredio je, u okviru „Obrenovačkog leta“, građanima Obrenovca koncert pod nazivom „Deca su ukras sveta“.

U hitovima kao što su „Išli smo u Afriku“, „Razbole se lisica“ i „Telefonijada“ nisu uživali samo najmlađi, jer su ove kompozicije izmamile osmeh i njihovim roditeljima, koji su se na trenutak vratili u detinjstvo.

„Drugu godinu zaredom sam ovde i mogu da kažem da sam se veoma radovao novom susretu. Drago mi je što sam deo jednog lepog ambijenta i uveren sam da ćemo i ovo druženje učiniti nezaboravnim,“ rekao je idol nacije, dok su Obrenovčani nestrpljivo čekali da ga ugledaju na sceni pod platanima SKC-a.

Minja je, pored brojinih pohvala na račun kulturne manifestacije kao što je "Obrenovačko leto", naglasio i da je ponosan što u publici vidi da cele porodice pevaju pesme za sva vremena.

Odmah nakon Minjinog izlaska na binu i gromoglasnog aplauza usledile su pesme "Deca su ukras sveta", „Slon lepotan Dondolan“, „Džo banana“ i „Drugarska“. Na sceni pod platanima SKC-a nastupili su i mališani koji pohađaju dramsku sekciju što je dodatno doprinelo sjajnoj atmosferi.

Koncert Minje Subote samo je početak programa koji će zabavljati najmlađe, a već u nedelju ih očekuje predstava "Zaljubljene cipelice".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE