Obrenovac, 05.07.2020

Odigrana predstava 'Miš'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 10.05.2019.
'Obrenovačko pozorište' iznedrilo je još jedan sjajan komad

Foto:Printscreen
Pozorišna predstava "Miš", rađena po tekstu legendarnog komediografa Branislava Nušića, odigrana je u četvrtak u maloj sali Sportsko-kulturnog centra "Obrenovac".

Mladi glumci "Obrenovačkog pozorišta" priredili su veče puno zabave i smeha, a publika je i više nego raspoložena izašla sa željom da se što pre organizuje repriza ovog izuzetnog komada.

"Ovo je pre svega komad realizovan u okviru Dramskog studija "Obrenovačkog pozorišta" sa ciljem da stariji srednjoškolci i studenti koji imaju želju da se bave glumom dobiju šansu da zaista i zaigraju na scenama "Obrenovačkog pozorišta". ovo je jedan vodvilj, dakle, govori o ljudima koji su skloni malverzacijama, prevarama i ne mare za sredstva koja koriste da bi došli do svog cilja", rekao je glumac i reditelj predstave Ognjen Drenjanin.

On je pohvalio glumce i istakao da je reakcija publike bila najveća satisfakcija nakon napornog truda i rada.

"Izabrao sam ovaj projekat jer sam mislio da je po meri ovog ansambla i čini mi se da sam imao i veću tremu nego oni, ali reakcija publike koja je bila fantastična je nagrada za njihov trud, talenat i pozitivnu energiju na svim probama. Oni su to stvarno zaslužili", kazao je Drenjanin.

Najviše osmeha i ovacija prisutnih Obrenovčana izmamio je glavni glumac Nikola Popović, koji veruje da će svako naredno izvođenje biti još posećenije.

"Ja glumim lopova. On je jedini čovek koji je iskren na sceni. On ništa ne laže - kaže da je lopov i tačka. Bilo je dosta smeha i razonode, a obrenovačka publika neka se za reprizu dobro spremi i opremi maramicama. Ipak je to Branislav Nušić", poručio je Nikola.

Ulaz na predstavu je bio slobodan, a čitav projekat finansirala je Gradska opština Obrenovac. 

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE