Obrenovac, 13.07.2020

'Miš' na 'Obrenovačkom letu' (VIDEO)


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 04.08.2019.
U maloj sali SKC-a odigrana predstava koja je već pri prvom izvođenju pobrala simpatije publike

Foto:lokalnenovine.rs
Pozorišna predstava "Miš", rađena po tekstu legendarnog komediografa Branislava Nušića, odigrana je sinoć, u okviru manifestacije "Obrenovačko leto", u maloj sali Doma kulture.

Mladi glumci "Obrenovačkog pozorišta" priredili su još jedno veče puno zabave i smeha. U publici je bilo i onih koje je ovaj komad oduševio još na samoj premijeri, ali i novih gledalaca koji nisu štedeli svoje dlanove.

Reč je o predstavi realizovanoj u okviru Dramskog studija "Obrenovačkog pozorišta" sa ciljem da stariji srednjoškolci i studenti koji imaju želju da se bave glumom dobiju šansu da zaista i zaigraju na brojnim scenama.

Ovaj vodvilj govori o ljudima koji su skloni malverzacijama, prevarama i ne mare za sredstva koja koriste da bi došli do svog cilja. Priča prati čoveka koji odlazi na poslovni put uveren da njegova supruga odlazi na izlet. I dok su svi uvereni da njihov plan nema manu, publika ipak otkriva šta se dešava kada stvari krenu po zlu i kada se jedan savršen mladi bračni par susretne sa istinom.

Za scenografiju predstave "Miš" probrinuli su se Dunja Ćorlomanović i Dušan Žutić, a adaptaciju u režiju potpisuje Ognjen Drenjanin.

Uloge: Teodora Petrović, Teodora Gačić, Nikola Popović, Jovan Đorđević i Vuk Rađen

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE