Obrenovac, 22.08.2019

Premijerno izvedena predstava 'Maza i Lunja'


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 10.09.2018.
Moderna verzija neprevaziđene Diznijeve priče oduševila je obrenovačku publiku

Foto:Printscreen
U pozorišnoj sali Sportsko-kulturnog centra gromoglasnim aplauzom pozdravljena je predstava čiju su premijeru su svi željno iščekivali. Radi se o komadu „Maza i Lunja“, koji je rađen po priči Borivoja Petkovića, a u režiji Marka Jovičića.

Dobro poznati junaci izmamili su osmehe i roditeljima i deci, a sa scene je poslata poruka da se novcem ne mogu kupiti one najznačajnije stvari u životu kao što su sreća i ljubav. Prožeta sjajnim svetlosnim i zvučnim efektima, ova predstava donela je publici talas pozitivne energije.

Komad "Maza i Lunja" nastao je kao produkt ideje Sporstko-kulturnog centra "Obrenovac" da producira predstave u kojima će igrati profesionalni obrenovački glumci. Kako i sami kažu, realizacija ovog, prvog u nizu projekata protekla je u odličnoj atmosferi, pa nema sumnje da će se saradnja nastaviti i u narednom periodu.

Obrenovčane su kao nikada do sada zabavili profesionalni obrenovački glumci Predrag Damnjanović, Katarina Barjaktarević, Branko Selimović, Biljana Todorović i Ognjen Drenjanin.

Veoma bogata scenografija i nesvakidašnji kostimi, za koje se pobrinula Dunja Ćorlomanović, naišli su na isključivo pozitivne komentare i pohvale od strane zadovoljne publike.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE