Obrenovac, 25.06.2019

'Maza i Lunja' ponovo pred obrenovačkom publikom!


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 13.11.2018.
Dobro poznati junaci zakazali su novo viđenje sa svojim Obrenovčanima

Foto:Promo
Pozorišni komad "Maza i Lunja", rađen po priči Borivoja Petkovića, a u režiji Marka Jovičića, okupio je obrenovačke profesionalne glumce. Oni će publici predstaviti priču koja se veoma razlikuje od svima dobro poznate Diznijeve. Predstava će jasno staviti do znanja da se novcem ne mogu kupiti one najznačajnije stvari u životu kao što su sreća i ljubav. Junaci koji su obeležili svačije detinjstvo i ovog puta će najmlađe učiti pravim životnim vrednostima.

Komad "Maza i Lunja" nastao je kao produkt ideje Sporstko-kulturnog centra "Obrenovac" da producira predstave u kojima će igrati profesionalni obrenovački glumci. Kako i sami kažu, realizacija ovog, prvog u nizu projekata protekla je u znaku pozitivne energije i odlične atmosfere, pa nema sumnje da će se saradnja nastaviti i u narednom periodu.

U predstavi igraju: Predrag Damnjanović, Katarina Barjaktarević, Branko Selimović, Biljana Todorović i Ognjen Drenjanin.

Za veoma bogatu screnografiju i nesvakidašnje kostime, koji apsolutno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pobrinula se Dunja Ćorlomanović.

"Maza i Lunja" na pozorišnu scenu SKC-a stižu u nedelju, 18. novembra, u 17.00 časova.

Cena ulaznice: 250 dinara

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE