Obrenovac, 24.02.2019

NEMANJIĆI OSTAJU


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 18.01.2018.
Javni servis odlučio da pusti celu seriju, a tek onda gledaoci neka kažu svoje!

Foto:Fonet/RTS
Upravni odbor i menadžment Radiotelevizije Srbije (RTS) saglasni da ocenu seriji “Nemanjići – rađanje kraljevine” daju gledaoci i stručna javnost nakon emitovanja.

"Uvažavajući mišljenje Programskog saveta i imajući u vidu svoje zakonske nadležnosti, Upravni odbor i menadžment RTS saglasni su da će ocenu o seriji 'Nemanjići – rađanje kraljevine' ipak dati gledaoci i stručna javnost nakon emitovanja", navodi se u saopštenju sa sednice Upravnog odbora Javnog medijskog servisa Srbije.

Programski savet RTS uputio je nedavno pismo Upravnom odboru ove televizije, generalnom direktoru i glavnom i odgovornom uredniku kulturno-umetničkog programa kojim se zahteva da se nove epizode “Nemanjića” ne emituju dok se serija ne pogleda na internoj projekciji u javnom servisu.

Zatraženo je da članovi programskog saveta pogledaju prvih pet epizoda serije, prenosi RTS. Nastavak emitovanja serije “Nemanjići – Rađanje kraljevine”, po scenariju Gordana Mihića i u režiji Marka Marinkovića, planiran je za februar.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE