Obrenovac, 05.07.2020

NOĆ KNJIGE


Izvor: Tanjug,Lokalne novine | Obrenovac, 07.06.2019.
Dvadeseta regionalna manifestacija 'Noć knjige' biće održana 14. juna od 17 sati do ponoći

Foto:Depositphotos/olegkrugllyak
Dvadeseta regionalna manifestacija "Noć knjige" biće održana 14. juna od 17 sati do ponoći u Laguninim klubovima čitalaca i knjižarama "Delfi".

"Laguna" je za svoja izdanja obezbedila popuste od 25 posto za kupovinu jedne knjige do 40 posto za četiri i više knjiga.

Popust na knjige izdavača koji su se priključili "Noći knjige" kao i na strana izdanja biće 20 posto, na "DexyCo" knjige 30 posto, dok će asortiman poklona biti snižen za 20 posto.

I ovu "Noć knjige" obeležiće ekskluzivni hitovi domaće i svetske književnosti - novi roman Jelene Bačić Alimpić "Njegove bele rukavice", "Put do kuće svakog jutra sve je duži" Fredrika Bakmana,koji je stvorio Uvea, dvanaesti roman Jua Nesbea u serijalu o Hariju Huleu "Nož", nove avanture novinara Novaka Ivanovića u knjizi Vanje Bulića "Teodorin prsten" i mnogi drugi.

Veliki broj "Laguninih" pisaca družiće se sa čitaocima u knjižarama "Delfi", a mnogobrojne biblioteke će odobravati popuste na članarinu i organizovati poseban program.

"Noć knjige" će biti održana u 29 gradova u Srbiji i regionu, na 59 lokacija.

Regionalni karakter manifestaciji daju "Lagunini" klubovi čitalaca u Banjaluci, Bijeljini, Tuzli, Sarajevu, Podgorici i Nikšiću.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE