Obrenovac, 12.07.2020

'Nervozni poštar' nastupio pred Obrenovčanima


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 06.07.2019.
'Obrenovačko leto' u petak je obradovalo sve ljubitelje rok i folk muzike

Foto:Printscreen
Sarajevski bend "Nervozni poštar" nastupio je, u okviru "Obrenovačkog leta", na letnjoj sceni pod platanima Sportsko-kulturnog centra "Obrenovac". Prepoznatljiv po specifičnom spoju hevi metala i narodnjačkog načina pevanja, ovaj sastav održao je koncert za pamćenje.

"Nervozni poštar" je pre 30 godina spojio nespojivo, hard rok i folk, zbog čega je veliki broj poštovalaca oba žanra počeo da prati svaki njihov nastup. Od svog prvog pojavljivanja na festivalu “Ilidža 85”, grupa je dobila status fenomena.

Fenomenalno je bilo i pod platanima SKC-a. Obrenovčani su se okupili na dobroj žurci, rokeri i narodnjaci su pričali "zajedničkim jezikom". Već sa prvim taktovima atmosfera je dovedena do usijanja, a zatim su se nizali brojni hitovi praćeni aplauzom publike.

Današnju postavu grupe čine: Fadil Šabović – autor grupe, vokal Nusret Doličanin – Nuki, bas-gitarista Dragan Đurđelija – Gago, solo gitarista Siniša Cekić – Ceka, bubnjar Dušan Simić – Dule, klavijaturista i harmonikaš Goran Mladenović – Suvi, i ritam gitarista Dušan Kolarević – Koki.

Veče za rokere i narodnjake proteklo je u fantastičnom duhu, a tokom manifestacije "Obrenovačko leto" smenjivaće se i mnogi drugi žanrovi.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE