Obrenovac, 23.10.2018

Deda Mraz i na pozorišnoj sceni SKC-a


Izvor: Lokalne novine | Obrenovac, 27.12.2017.
Predstava 'Milica, Marica i HOHOHO kulturna zavrzlamica' odr┼żana je pred najmla─Ĺom obrenova─Źkom publikom...

Foto:Printscreen


´╗┐

Dramski studio JP SKC „Obrenovac“ priredio je novogodišnju predstavu interaktivnog tipa i na sceni u potpunosti do─Źarao prazni─Źni duh. Ovaj pozorišni komad pratila je pri─Źa o Milici i Marici, ali i Deda Marzu koji se našao u rukama zlih vilenjaka.

„Deca su u┼żivala maksimalno. U─Źestvovali su u radu sa nama, odgovarali na naša pitanja, branili nas od zlih vilenjaka koji su ┼żeleli da nam ukradu mapu, da nas zarobe, da preotmu naše zadu┼żenje da vratimo Deda Mraza koji ─çe deci podeliti paketi─çe“, ka┼że Teodora Ga─Źi─ç, glumica Dramskog studija JP SKC.

Mališani su se prli─Źno zabrinuli kada su ugledali zle vilenjake, pa su se uklju─Źili u spašavanje Deda Mraza i svih poklona koji tek treba da stignu.

„Vrištali su da se pazimo, da gledamo, ali nas dve nismo videle da su oni iza nas, pa smo upale u klopku, ali smo se izbavile, Deda Mraz je došao i sve se sre─çno završilo“, rekla je Teodora, koja smatra da su najlepše predstave, predstave namenjene deci.

„Nama je srce puno. Najlepše je zapravo raditi za najmla─Ĺu publiku i tada glumci treba da budu najiskreniji jer deca ne prihvataju la┼ż, niti tako nešto mogu da shvate.“

Na ─Źelu Dramskog studija Javnog preduze─ça Sportsko-kulturni centar nalazi se diplomirana glumica Katarina Barjaktarevi─ç, koja sa ─Źlanovima sprema iznena─Ĺenja tokom cele godine.

„Ono što je dobro jeste da polaznici Dramskog studija ne pla─çaju ─Źlanarinu. Dakle, on je potpuno besplatan za sve i tokom godine se prave dve, tri audicije. Svi oni koji ┼żele da se prijave mogu da prate našu stranicu i da se informišu, da do─Ĺu da glume, da u─Źe. Sve ono što ih interesuje i ┼żele da ostvare na „daskama koje ┼żivot zna─Źe“, mogu ostvariti kod nas u Domu kulture. Ono što nas o─Źekuje u 2018. godini, pored ove, da tako ka┼żem, male produkcije, jeste pove─çanje celokupne produkcije JP SKC „Obrenovac“. Što se tiše pozorišta, ne─çemo se samo oslanjati na naš Dramski studio, nego ─çemo praviti i neke nezavisne produkcije, u saradnji sa eminentnim beogradskim pozorištima“, navodi Vukašin Ljuština, pomo─çnik direktora JP SKC „Obrenovac“.

Zajedno sa Novom godinom sti─çi ─çe i novi projekti, za ─Źiju ─çe realizaciju, na zadovoljstvo obrenova─Źke publike, ponovo biti zadu┼żen Dramski studio JP SKC „Obrenovac“.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ili─ç PR Agencija za izradu i odr┼żavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navo─Ĺenje izvora
Ostale uslove kori┼í─çenja portala pro─Źitajte OVDE