Obrenovac, 20.10.2018

„O BRE FEST”


Izvor: obrenovac.rs,Lokalne novine | Obrenovac, 18.10.2017.
Prvi obrenovački festival vokalne i vokalno-instrumentalne muzike

Foto:Promo
UG „Kruna od nota” organizuje Prvi obrenovački festival vokalne i vokalno-instrumentalne muzike „O BRE FEST” koji će se održati 4. i 5. novembra 2017. godine u JP Sportsko-kulturnom centru „Obrenovac”, u ulici Kralja Aleksandra I, broj 63, u Obrenovcu.

„O BRE FEST” ima za cilj razvoj amaterizma, decentralizaciju kulture na teritoriji grada Beograda kroz obogaćivanje kulturnog sadržaja u Obrenovcu i sintezu profesionalnih i amaterskih izvođačkih sastava, kao i sastava koji kroz socijalnu inkluziju okupljaju marginalizovane grupe društve, osobe sa svim vrstama invaliditeta i smetnjama u razvoju.

Na „O BRE FEST”-u pravo učešća imaju solisti, kamerni ansambli i horovi pri osnovnim i srednjim školama, fakultetima, predškolskim ustanovama, crkvama, državnim i privatnim institucijama, kulturno-umetničkim društvima i ostalim organizacijama civilnog društva, bez ograničenja u godinama.

Prvi obrenovački festival vokalne i vokalno-instrumentalne muzike „O BRE FEST” je revijalnog karaktera.

Propozicije za „O BRE FEST” i prijavni formular mogu se videti i preuzeti na facebook stranici https://www.facebook.com/obrefest/ ili mogu biti prosleđeni elektronskim putem na zahtev. Prijave se dostavljaju na adresu: UG „Kruna od nota”, Spasoja Stanojčića 7, 11500 Obrenovac ili elektronskim putem na e-mail: kruna.od.nota@gmail.com"> kruna.od.nota@gmail.com, najkasnije do 25. oktobra 2017. godine.

Selekciona komisija Festivala će izvršiti odabir prijavljenih kandidata i konačne rezultate učesnika objaviti na facebook stranici https://www.facebook.com/obrefest/.

„O BRE FEST” je projekat koji finansira Komisija za kulturu gradske opštine Obrenovac. Partneri na projektu su: JP Sportsko-kulturni centar „Obrenovac”, Kancelarija za mlade Uprave gradske opštine Obrenovac i Music Art Project-El sistema Srbije.

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE