Obrenovac, 24.10.2018

Velika završnica „Obrenovačkog leta“


Izvor: Lokalne Novine | Obrenovac, 01.09.2017
Poslednje veče ove manifestacije obeležilo je muzičko-poetsko veče „Pukni zoro“ Malog amaterskog teatra.
Dva meseca izuzetnog programa i veliki broj posetilaca vezuju se za "Obrenovačko leto" 2017. godine. Poslednje veče ove manifestacije obeležilo je muzičko-poetsko veče "Pukni zoro" Malog amaterskog teatra.

Dvorište biblioteke "Vlada Aksentijević" bilo je epicentar ljubavne poezije i muzike poznatih autora. Stihove Dučića, Trifunovića, ali i ruskih velikana, pratili su zvuci gitare. Nikad posećenije veče u biblioteci priredili su Jovana Đorđević, Aleksandra Petrović, Ognjen Drenjanin, Marko Todorović i Miloljub Đorđević.

Studenti glume završne godine Akademije umetnosti i glumci pozorišta "Dadov" Marko Todorović i Ognjen Drenjanin, neposredno pre izlaska na scenu, rekli su da su ovakve večeri najbolji način da se ljudi vrate knjigama, poeziji i svemu što ona pruža. Oni su ovom prilikom najavili da će uskoro pred obrenovačku publiku ponovo izaći sa komadom "Papagaj", Danila Kiša, koji je pri nedavnom izvođenju naišao na oduševljenje gledalaca. Obrenovčani vole večeri ovog tipa, u njima uživaju i to nisu krili ni ovog puta.

U našem gradu se mogu čuti isključivo pohvale za ovogodišnji program "Obrenovačkog leta", a "Lokalne novine" čestitaju organizatorima, jer je Obrenovac zahvaljujući pažljivo odabranim komadima, postao "grad kulture".

Lokalne Novine Obrenovac


Vuk Ilić PR Agencija za izradu i održavanje WEB portala LOKALNE NOVINE Obrenovac
Portal LOKALNE NOVINE je javno internet glasilo registrovano pod brojem : IN 000333
Upotreba autorskog materijala objavljenog na stranicama ovog portala dozvoljena je uz obavezno navođenje izvora
Ostale uslove korišćenja portala pročitajte OVDE